top of page

Terugbetaling van gezondheidszorg en een groot aanbod aan aanvullende voordelen en diensten

Ontdek ons groot aanbod aan aanvullende voordelen en diensten! 

 

Wie "ziekenfonds" hoort, denkt meteen aan de terugbetaling van gezondheidszorg. Maar bij de Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be willen we zo veel meer zijn. Met meer dan 60 lokale kantoren staan we ter jouw beschikking in elke regio van Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 

Naast deze basisdienstverlening, doen we er alles aan om je een heel resem aanvullende voordelen en diensten aan te bieden. Enkele voorbeelden? Zo zijn er onder andere onze geboorte- en borstvoedingspremie, onze tegemoetkoming voor de aankoop van luiers, psychologische begeleiding, optiek, sport, voedings- en dieetadvies, reisvaccins en alternatieve geneeswijzen.


Daarbij is het ook mogelijk om je aan te sluiten bij één van de producten van onze hospitalisatieverzekeringen "Hospitaal-Plus" of bij onze tandzorgverzekering "Denta Plus". En dan hebben we het nog niet gehad over onze dienst Thuiszorg, Uitleendienst en Sociale dienst. Je kan voor je vakanties zelfs een beroep doen op ons reisbureau Libereurop! Tot slot organiseren we ook heel wat initiatieven rond gezondheidspromotie.


Of je nu jong of wat minder jong bent, we staan je gedurende heel je leven bij in zowel goede als slechte tijden. Want ook dat is de rol van een ziekenfonds.

 

Contacteer ons voor meer info!

De Liberale Mutualiteit MUTPLUS.be: Wij zijn echt met je gezondheid bezig!

bottom of page